В Угорщині 29 жовтня розпочинають лікування п'ятеро українських бійців, поранених під час воєнних дій на Донбасі.

Про це повідомив Радіо Свобода посол Угорщини в Україні Ерно Кешкень.

"Вчора увечері ми відправили в Угорщину п'ятьох поранених українців, і вже сьогодні їх починають лікувати наші медики. За домовленостями між урядами України й Угорщини, ми раніше цього року взяли на лікування та реабілітацію 15 бійців. Ця група поранених – бійці родом із Закарпатської області. У майбутньому ми плануємо розширити цей проект", – розповів угорський дипломат.

Читайте також: На Закарпатті затримали угорських контрабандистів на дельтаплані (фото, відео)

У проекті реабілітації українських бійців беруть участь міністерства оборони України й Угорщини і громадські й волонтерські організації, повідомив посол Кешкень.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Ви подивитесь на лічильники і не повірите очам: як прибрати кілька кубів до кінця місяця без порушень Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Влітку цього року в Угорщині відпочили майже сімсот українських дітей, чиї батьки загинули в АТО або чиї родини були змушені виїхати з окупованих територій Донбасу. Оздоровлення і відпочинок дітей організували урядові й громадські організації України й Угорщини.