Користувачі соцмереж бурхливо відреагували на обшук та цькування директора бібліотеки української літератури у Москві. "Знай" зібрав найцікавіші висловлювання та фотожаби.

"- Що робиш, сину? - Читаю. - О, зростає кримінальничок. Мати, подивися на нього. Читає він, виростили екстреміста. Дай сюди, книгу дай, тварь!" - пишуть жартівливо в соцмережах.

Читайте також: Скоро почнуть арештовувати кухарів українських ресторанів - російські правозахисники

Як відомо, в будівлі Бібліотеки української літератури в Москві пройшов обшук. Як зазначається, співробітникам правоохоронних органів надійшла інформація про те, що в бібліотеці зберігаються примірники газети, в якій нібито перекручуються історичні факти.

У той же час, капітан Слідчого комітету РФ, який відмовився назвати своє прізвище, заявив, що ніякого обшуку в бібліотеці немає, але вона закрита, оскільки "тут ми знаходимося".

Популярні новини зараз
Чи буде в Україні долар по 50 гривень: експерт розповів, до чого готуватись Додаткова підтримка пенсіонерів: нова виплата 944 грн на місяць Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця
Показати ще

Пізніше співробітники бібліотеки повідомили, що поліція підкинула націоналістичну літературу. Співробітник бібліотеки наголосив, що "найголовніше, що знову підкладені якісь книги, і ми це зафіксували".