Десантні війська пройшли широкомасштабні навчання на полігоні "Широкий Лан" у максимально наближених до бойових умовах. Повідомляє Уніан.

Бійці високомобільних десантних військ відпрацювали заходи з оборони місцевості в тилу противника та виконали десантування з літаків АН-26 та Іл-76. Також перевірили чи готові військові психологічно до ворожих авіанальотів.

"Такі навчання ще раз показали, що ВДВ по праву можна назвати елітою української армії", - вважає прес-секретар Адміністрації президента України з питань АТО Олександр Мотузяник.

Читайте також: Російські боти від імені українців раділи падінню А321 (фото)

Нагадаємо, що в березні в Чорному морі біля берегів Болгарії пройшли військово-морські навчання флотів країн-членів НАТО за участю кораблів Румунії, Туреччини, Болгарії, Німеччини, Канади, Італії, США.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Астролог побачив у травні "лихо" для України Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще