У соціальних мережах не повірили російським троллям, які розпалюють ненависть між росіянами та українцями, радіючи від імені останніх падінню російського літака в Єгипті.

Російські боти, прикинувшись українцями, раділи загибелі 224 осіб, повідомили інформаційні війська України.

"Сюрреалізм: поки в Москві під вартою перебуває директор бібліотеки української літератури за те, що нібито в ній знаходилися книги, які" розпалюють міжнаціональну ворожнечу ", російські тролі та боти радіють загибелі 224 людина ... для розпалювання ще більшої ненависті росіян до українців" , - передали українські інформаційні війська.

Читайте також: Російського журналіста шокувала реакція українців на авіакатастрофу в Єгипті

Це інтернет-явище підтвердили й інші користувачі соцмереж. Але таким "отруйним вбросам" не поспішають вірити.

Популярні новини зараз
Індексація зарплат в Україні: коли чекати і на скільки перерахують виплати в 2024 році Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Травень буде дуже важким для українців, але 2 знакам Зодіаку пощастить: хто ці щасливчики
Показати ще

Так, російський журналіст був вражений величчю української душі. Дивлячись на те, як кияни несуть квіти до представництву Росії в столиці і висловлюють співчуття росіянам, Айдер Муждабаев назвав українців святими.