Російський журналіст Айдер Муждабаев був вражений вчинками українців, які натерпілися горя від "братньої" Росії, але не втратили при цьому серця.

Росіянин розмістив на своїй Facebook-сторінці фотографії, зроблені біля посольства Росії в Києві. Під будівлю несуть квіти і лампади - українці співчувають і співпереживають горю родичів загиблих в авіакатастрофі росіян.

"Оббрехали. Зненавиділи. Напали. Відібрали територію. Влаштували війну. Убили тисячі людей. По всій країні - біженці. А вони несуть квіти до посольства Росії, співчувають, плачуть. Українці - святі. Як тільки мозок і мову повертаються погано думати і говорити про них. Низький уклін від росіян, що зберегли совість ", - написав він.

Читайте також: До Росії прибуде перший рейс з тілами загиблих в авіакатастрофі

Нагадаємо, крах російського літака в Єгипті сталося вчора, 31 жовтня. В авіакатастрофі загинуло 217 пасажирів і 7 членів екіпажу. Четверо пасажирів були громадянами України.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще