Сьогодні у Львові вже декілька разів ставалися масові бійки між українцями та фанатами шведського футбольного клубу "Мальме". За декілька годин у місті має початися футбольний матч між командами "Шахтар" та "Мальме". В міліції кажуть, що порядок забезпечуватимуть більш як 800 правоохоронців.

У пабліках "ультрас" повідомляється, що з іноземцями билися вже декілька разів. У соцмережах викладають фото трофеїв – шалики та шапки. Причина - у плакатах, які шведи привезли із собою.

"Там зображено російський прапор та колорадська стрічка. І поводяться, як господарі життя. За це й "вигребли", - пояснюють українські фанати.

Офіційний акаунт Мальме у твітері вже попросив своїх фанатів не ходити по Львову із клубною атрибутикою та поодинці.

Читайте також: "Шахтар" несподівано програв "Мальме"

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

В обласній міліції кажуть, що отримали один виклик про побиття громадянина Швеції.

"У 35-річного іноземця діагностовано легкі тілесні ушкодження, синці на голові та тілі. Він звернувся вчора близько 9-ої вечора. Пояснив, що приїхав на матч. А під час прогулянки у центрі міста, на площі Міцкевича, група невідомих осіб завдала йому тілесні ушкодження", - розповіли у прес-службі Львівської міліції.

Там відкрили провадження по статті "умисне легке тілесне ушкодження".

На матчі очікується 34 тисяч вболівальників. За підрахунками організаторів, до Львова планують приїхати близько 700 іноземних фанатів.

Футбольний матч 4-го туру групового турніру Ліги Чемпіонів УЄФА між командами "Шахтар" (Донецьк, Україна) – "Мальме" (Мальме, Швеція) відбудеться 3 листопада на стадіоні "Арена Львів". Початок - о 21.45.