Сім'ям жертв катастрофи катеру "Іволга" уряд виділить по 150 тис. грн допомоги. Про це сказав прем'єр-міністр України Арсеній Яценюк, пише УНН.

"Оскільки це катастрофа державного рівня, то варто виділити кошти сім'ям загиблих. По 150 тис. грн на кожну сім'ю",- сказав він.

Прем'єр доручив міністру економічного розвитку і торгівлі України Айварасу Абромавичусу внести відповідне рішення, а Мінфіну забезпечити фінансування.

Віце-прем'єр-міністр Геннадій Зубко зазначив, що на сьогодні в результаті аварії судна "Іволга" загинуло 19 людей.

Читайте також: Суд заарештував смертельний катер "Іволга"

Популярні новини зараз
Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло Друг президента Зеленського Жека Кошовий зізнався, як "виживає" на 2 тисячі баксів у місяць Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс
Показати ще

"На сьогодні кількість загиблих досягла 19 осіб. Ще троє є зниклими безвісти. У нас є попередні дані, що ці люди перебували на цьому судні. Зараз МВС встановлює по мобільному зв'язку, чи дійсно вони були там", - сказав він.

Нагадаємо, катер "Іволга" затонув в акваторії Чорного моря у Білгород-Дністровському районі Одеської області 17 жовтня.

Капітана судна, якого обвинувачують у трагедії, заарештували на два місяці без можливості внесення застави. Йому загрожує до 10 років позбавлення волі.