Правоохоронці з'ясовують причини та обставини загибелі подружжя пенсіонерів у Рожнятівському районі Івано-Франківської області. Про повідомляє прес-служба міліції регіону.

Тіло 73-річної жінки зі слідами насильницької смерті виявили працівники швидкої допомоги, які прибули за викликом сусідів пенсіонерки. На місце події негайно виїхала слідчо-оперативна група Рожнятівського райвідділу внутрішніх справ.

Співробітники міліції при обстеженні будинку виявили мертвим і її 76-річного чоловіка. Його знайшли повішеним у коморі.

"Як виявилося, пенсіонер під час раптово виниклого конфлікту кілька разів ударив жінку кухонним ножем. Від отриманих ран шиї, грудної клітки і живота вона померла на місці. Після скоєного чоловік покінчив життя самогубством", - повідомили в міліції.

Читайте також: На Сумщині жінка загинула, вистрибнувши з електрички

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею "умисне вбивство" ККУ. В рамках кримінального провадження призначені необхідні експертизи.

Нагадаємо, у Києві вагітна жінка, захищаючись від нападника, вбила його ножем. Жінці загрожує до двох років позбавлення волі.