Відомий російський музикант Андрій Макаревич заявив, що не збирається їхати з РФ. Нагадаємо, раніше він називав анексію Росією Криму великою політичною помилкою.

Про це він сказав у коментарі "Радіо Свобода" після свого виступу у Львові.

"Я тут народився, 60 років прожив. Там практично всі мої друзі, все, чим я займаюся і місця, де люблю бувати. Я не бачу ніяких причин залишати Росію", - зазначив музикант.

"Наприкінці 70-х було таке бажання, мені натякали товариші з відповідних органів і я розумів, чим це закінчиться для моїх батьків і це мене стримало. Зараз не бачу сенсу кудись виїжджати, бо можу поїхати туди, куди хочу", - додав Макаревич.

Читайте також: Андрій Макаревич виступив у Львові з програмою "Ідіш-Джаз" (фото)

Популярні новини зараз
Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається" За один долар – 50 гривень: до чого варто готуватися українцям Діставайте велосипеди: перевізники готуються підняти ціни на проїзд відразу на третину Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня
Показати ще

За словами артиста, він не відчуває ніякого тиску з боку російської влади.

"Я не розумію, чому скрізь говорять про тиск російської влади - я його не відчуваю. Телевізор не дивлюся, газети читаю тільки ті, які хочу, а вони на мене не тиснуть. Я займаюся своєю справою і нею мені ніхто не заважає займатися. Просто не читайте дурості", - сказав Макаревич.