Гелікоптер, що розбився в Словаччині, належав одному з авіаклубів Одеської області, повідомив речник Державної прикордонної служби України Олег Слободян.

"Гелікоптер, що зазнав аварії разом з незаконними мігрантами на території Словаччини, належав одному з авіаклубів Одеської області", – сказав він агентству "Інтерфакс-Україна".

Слободян додав, що двоє пілотів – громадяни України: один - з Вінницької області, інший – з Одеської. За словами представника ДПСУ, пілоти були військовими льотчиками.

Нагадаємо, 13 листопада за 30 км від словацько-українського кордону виявили уламки українського гелікоптера. Катастрофа сталася ще в середу.

Читайте також: Гелікоптер, що впав у Словаччині, віз нелегальних мігрантів

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

У посольстві України в Словаччині підтвердили загибель шести осіб, з яких п'ятеро неслов'янської зовнішності, у результаті падіння гелікоптера. За інформацією посольства, вертоліт, швидше за все, перевозив нелегальних мігрантів. У Держприкордонслужбі повідомили, що на борту гелікоптера, що розбився в Словаччині, було два українця і четверо вихідців з Південно-Східної Азії.

Пізніше в Міністерстві закордонних справ (МЗС) Словаччини повідомили, що знайдено тіло сьомого загиблого в результаті аварії.