11 листопада на сході Словаччини, неподалік від кордону з Україною, розбився український гелікоптер, який вдалось знайти лише сьогодні. На борту літального апарату знаходилися два громадянина України та четверо вихідців з країн південно-східної Азії. Про це заявили в Держприкордонслужбі України.

"Вночі 11 листопада близько 4 години ранку на напрямку населених пунктів Ужгород (Україна) та Вишнє-Нємецьке (Словаччина) прикордонний наряд, в умовах складної видимості, на слух зафіксував шум двигуна неопізнаного літального апарату. Дана інформація одразу була передана підрозділам Збройних сил України та колегам зі Словаччини" - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Словаччині впав український гелікоптер

Прикордонники організували пошук можливого місця злету та посадки по обидва боки кордону. На території Словаччини в 35 кілометрах від кордону виявили цивільний гелікоптер "Мі-2", який зазнав аварії.

"На борту літального апарату знаходилося 2 громадянина України та четверо вихідців з країн південно-східної Азії, серед них 2 жінки. Ймовірно, даний гелікоптер використовувався зловмисниками для переправки незаконних мігрантів. Уточнення обставин аварії триває", - повідомили в прес-службі відомства.

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще