На сході Словаччини неподалік від кордону з Україною розбився український гелікоптер.

Про це повідомляє Noviny. sk з посиланням на правоохоронні органи.

Наразі, як відзначає видання, правоохоронні органи перевіряють, чи були на борту контрабандисти або біженці.

Як пише Aktuality.sk останніми днями в цьому регіоні були погані погодні умови, які пілот гелікоптеру міг недооцінити. За інформацією видання, гелікоптер впав на водосховище Земплінска Ширава, що в 35 км від Ужгорода.

Читайте також: Під Запоріжжям розбився військовий літак ВСУ (оновлено)

Популярні новини зараз
ТЦК збирає досьє на кожного: які дані вашої біографії знатимуть обов’язково Водоканали почали відключати неплатників: який борг вважається "критичним" Не знайдуть цього в машині – отримаєте штраф: що можуть перевірити копи ТЦК заблокували водійські права: чи можна повернутися за кермо
Показати ще

У Державній прикордонній службі інформацію словацьких прикордонників перевіряють. "Поки ніякої інформації немає", - сказав "Знай" речник Держприкордонслужби Олег Слободян.

Міністр внутрішніх справ Словаччини Роберт Каліняк дав позачерговий брифінг з цього приводу.

Він повідомив, що перетин кордону гелікоптером з українським гербом був помічений ще в середу, проте через погані погодні умови місце аварії знайшли тільки в п'ятницю. Попередньо повідомляється, що внаслідок аварії загинуло шестеро осіб.

Також, в поліції уточнили, що версія про біженців поки не може бути підтверджена. Раніше, по повітрю доставляли тільки контрабандні сигарети. І якщо інформація з біженцями підтвердиться, це буде першим подібним випадком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що поблизу міста Гарволін на сході Польщі розбився автобус з українцями, внаслідок чого загинуло п'ять осіб.