Держпідприємство "Укрпошта" готують до банкрутства та хотять приватизувати за прикладом "Укртелекому".

Про це пише Обозреватель.

"Кандидат на посаду гендиректора Укрпошти Артемій Єршов, який працює радником Міністра інфраструктури Андрія Пивоварського, є членом політсили, в яку входять колишні представники Партії регіонів. Він був одним із "моторів" приватизації "Укрлетекома", - стверджує журналіст Валентин Іванченко.

Читайте також: "Укрпошта" випустила художні конверти на підтримку Савченко

Згідно його інформації, чимала кількість радників Міністерства інфраструктури прийшла з інвесткомпанії Dragon Capital, в якій колись працював міністр Андрій Пивоварський.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

І перед ними стоїть завдання оцінити активи галузі та надати пропозиції щодо їх приватизації. Щодо неї стосовно "Укрпошти" говорив і аналітик відділу Dragon Capital Андрій Беспятов.

За словами кореспондента, в кулуарах уряду давно говорять про те, що Міністерство соцполітики разом із Ощадбанком виношують ідею забрати у поштового підприємства виплату пенсій і соцвиплат - щоб пенсіонери могли отримувати їх тільки у відділеннях Ощадбанку, що є чималим бізнесом Укрпошти.

Без нього вона стане збитковою, а без роботи лишиться близька сорока тисяч співробітників.