Станом на сьогодні, 17 листопада, зниклими безвісти через війну на Донбасі числяться 774 людини.

Таку інформацію оприлюднив під час круглого столу полковник Служби безпеки України Юрій Качанов, передає ЛІГА.net.

"За нашими даними, на даний час зниклими безвісти вважаються 774 людини. Це дуже велика цифра. Вона постійно змінюється з об'єктивних і суб'єктивних причин, але цифра ця дуже велика", - сказав він.

За словами Качанова, зникли безвісти не тільки військовослужбовці, а й волонтери, журналісти, інші цивільні особи.

Читайте також: Бійці на Донбасі зробили в бліндажі "євроремонт" (фото)

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Полковник зазначив, що СБУ сформувала дані про зниклих на основі звернень та заяв громадян та за інформацією з відео в інтернеті. "А також з усіх інших джерел, які ми постійно аналізуємо", - додав він і підкреслив, що дані СБУ можуть не збігатися з даними інших правоохоронних органів.

Нагадаємо, 20 жовтня СБУ повідомляла про 800 зниклих безвісти на Донбасі. Крім того повідомлялося про те, що на окупованій території знаходяться тіла близько 400 українських військовослужбовців.

Станом на 29 жовтня в заручниках у терористів Донбасу залишалися 139 громадян України.