У соціальних мережах набирає популярність відеозапис реакції кримських уболівальників на гол Андрія Ярмоленка, який вивів збірну України у фінальну частину Чемпіонату Європи 2016 року.

Відповідний запис опублікував на своїй сторінці в Facebook головний редактор "Аргументы недели — Крым" Заїр Акадиров.

"Якщо ви думаєте, що в Криму немає приводу для радості, то сильно помиляєтеся. Ось, наприклад, як в одному з барів Сімферополя відреагували на гол Андрія Ярмоленка у ворота збірної Словенії, який вирішив результат зустрічі і дозволив збірній України вийти на Євро-2016 .

На жаль, не міг спостерігати за грою команди Михайла Фоменка, але радість з друзями, що надали це відео, повністю поділяю. Гарячі серця і відданість команді. Це назавжди ", - поділився Акадиров.

Читайте також: Букмекери вважають збірну України фаворитом у матчі-відповіді зі Словенією

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, після перемоги над Словенією, збірну України яскраво зустріли в аеропорту "Бориспіль": гравці потрапили під дощ з шампанського і пива, після чого кількох футболістів вболівальники прокачали на руках.