Атестаційна колегія Міністерства освіти і науки відібрала ліцензії у чотирьох філій Київського національного університета культури і мистецтв. Їх забрали після перевірки, яку здійснювала Державна інспекція навчальних закладів. Виш належить Михайлу Поплавському.

Про це повідомляє "Дзеркало тижня".

Зазначається, що Атестаційна колегія вирішила заборонити видавати дипломи державного зразка вишу Сергія Ківалова – Національному університету "Одеська юридична академія". Їх не зможуть отримати магістри з соціології та політології.

Причиною такого рішення назвали "розбіжність інформації щодо кадрового складу, матеріально-технічної бази, виконання навчальних програм у поданих закладами матеріалах для акредитації та його фактичного стану у вишах".

Читайте також: Міносвіти забрало ліцензії у всіх вишів окупованого Донбасу

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, у травні цього року Верховна Рада заборонила Михайлу Поплавському та Сергію Ківалову бути на посаді ректорів вишів. Зазначається, що ті народні депутати, що підтримали у парламенті диктаторські закони, ухвалені 16 січня 2014 року, не можуть очолювати українські виші.