Поліція Київської області розповіла жахливі подробиці студентки 21-річної Ольги Сороки. Її вбив та розчленував чоловік, в якого дівчина винаймала житло. 51-річний господар був професійним м'ясником.

"Ольга зникла 4 листопада, а після того власника житла знайшли повішеним. В тому гаражі Ольгу шукали двічі, штиками прочісували територію. Але тіло не знайшли, бо вбивця розпакував її в два окремих пакети. А потім закопав під стіною гаражу стоячи. Тому знайти її було вкрай важко", - розповіли джерела в обласній поліції.

Додають, що багажник автомобіля був повністю у крові. І саме цей факт плутав слідство. Потім з'ясували, що чоловік був професійним м'ясником. Забивав свиней. Відомо, що за декілька днів до зникнення, студентка із подружками переїхала в іншу орендовану квартиру. Телефоном домовилися, що приїдуть забрати речі. І на зустріч із ним прихала не лише Ольга. Але так сталося, що всі пішли. А дівчина залишилася із ним наодинці.

Читайте також: Після самогубства жителя Ірпеня зникла його квартирантка

"Чи було зґвалтування, покаже експертиза. Але на тілі дуже багато шрамів. Швидше за все, дівчина опиралася. Розчленував він її дуже професійно. Руки, ноги, сідниці – все окремо", - розповіли джерела.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Ольга родом з Рівненської області. В Ірпені навчалася в Національному університет державної податкової служби.