Чоловік в Одеській області вирощував коноплю на власній земельній ділянці і планував її в подальшому продавати. Правоохоронці встановлюють походження та призначення вогнепальної зброї.

Про це повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Під час обшуку у 34-річного чоловіка виявили мішок із марихуаною. Загальна вага наркотичної речовини склала п'ять кілограм. Також у нього знайшли револьвер марки "Альфа", пістолет "BLOW" калібром 8 мм, пістолет Макарова у розібраному стані, медичний шприц об'ємом 5 мл з речовиною бурого кольору, електронні ваги з залишками речовини, а також 16 набоїв калібру 9 мм.

Загальна вартість вилучених наркотичних речовин на "чорному ринку" становить понад 500 тисяч гривень.

Читайте також: Чоловіка з 500 дозами метамфітаміну затримали у Дніпропетровську

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

За даним правопорушенням відкрито кримінальне провадження за статтею Кримінального кодексу "незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів".

Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 10 років з конфіскацією майна.