На Львівщині підприємець незаконно заволодів автомобілем, вистреливши власниці у голову.

Про це повідомила прес-служба ГУ Національної поліції у Львівській області.

Як стало відомо, у Золочівський відділ поліції 25 листопада, о 14.50 звернувся за допомогою 35-річний місцевий мешканець. За його словами, близько двадцяти хвилин тому до нього на мобільний зателефонувала сестра, проте розмова не відбулася.

Заявник розповів, що як тільки почув крик сестри "відпустіть мене", одразу звернувся у поліцію.

Він додав, що його 31-річна сестра мала намір продати свій автомобіль Volkswagen Transporter і у той день збиралась їхати ним у місто Броди.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Як встановили правоохоронці, жінка заїхала у Золочів, де зустрілась з 29-річним приватним підприємцем, котрий нібито хотів придбати її автомобіль.

Під час зустрічі чоловік силою заштовхав власницю Volkswagen у салон авто, прикував кайданками до сидіння та поїхав у напрямку Бродів. Оскільки жертва кричала та пручалась, зловмисник вистрелив їй у голову з травматичного пістолета "Форт".

Пізніше медики констатували, що потерпіла отримала "наскрізне вогнепальне поранення тімяної ділянки голови".

Читайте також: П'яний закарпатець під час сварки підстрелив дружину

За кілька кілометрів від міста Броди зловмисник звернув на польову дорогу, де автомобіль застряг у болоті. Самостійно виїхати чоловік не зміг, тому залишив авто і почав втікати. Але невдовзі його затримали працівники Бродівського відділення поліції. Потерпілу госпіталізовано лікарні. Її стан оцінюється як критичний.

За даним фактом відкрито кримінальну справу. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна або без такої.