Не перший день стрічки різних видань рясніють новиною про те, що ІГІЛ назвав Україну в числі своїх ворогів. Однак деякі ЗМІ засумнівалися в достовірності скандального ролика ісламістів.

Про це повідомляє Главред.

"Дивним чином стилістика "ігілівського" ролика здається дуже знайомою і змушує згадати ім'я Тимура Константинова, співробітника російської відеостудії "My Duck's Vision" (Канал на Youtube)", - пише видання.

"Ми намагаємося максимально тихо робити дуже гучні історії. Як заради власного задоволення, так і з щирої, взаємної любові до грошей", - так формулюють своє кредо самі співробітники "My Duck's Vision".

Поширюючи свої вірусні ролики, вони швидко наростили аудиторію, засвітилися у пресі та успішно продалися єдиному фронту запутінскіх агітаторів.

Популярні новини зараз
Не 3,5 і навіть не 4 грн за кВт: українцям назвали "справедливий" тариф на світло По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі "Газмережі" просять встигнути до 20 травня: що потрібно зробити всім побутовим споживачам Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

"Авторський почерк Константинова очевидний. Та ж стилістика, та ж напружена динаміка. Видають і деталі: порівняйте графічні переходи, те, як змінюються кадри і фігури, навіть дикторський голос роликів здається ідентичним", - повідомляється в матеріалі.

Читайте також: Британія збирається наносити авіаудари по ІДІЛ у Сирії

"Конкретно у авторів, співробітників студії "My Duck's Vision", хотілося б запитати: хлопці, ролик від імені ІГІЛ - це чергове звичне для вас держзамовлення і ви говорите від імені партії і вождя, або ж це побічна діяльність, і ви підробляєте на ІГІЛ в якості фрілансерів?", - задається питанням кореспондент Главреду.