Вчора у Києві обговорили тарифи на сплату за газ та її оптимізацію.

Як повідомляє прес-служба підприємства "Київгаз", працівники відключать газ тим мешканцям столиці, які не встановили лічильник природного газу у квартирах та будинках, де газ використовується для підігріву води та приготування їжі, з 1 січня 2016 року.

У відомстві наголосили, що у помешканнях, де встановлені газові водогрійні колонки разом з газовими плитами, варто було встановити лічильник до кінця грудня 2015 року.

"Київгаз" повідомив, що його встановлення безкоштовне, треба лише домовитись з працівниками підприємства щодо часу. Вони просять киян поквапитися.

Така норма прописана в українському законодавстві, проте збільшення плати за комунальні послуги привело до того, що люди економлять і вважають, що їм лічильники не потрібні. У таких випадках працівники підприємства роз'яснюють ситуацію на місцях.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Гороскоп на травень-2024 для всіх знаків Зодіаку: звільнення Тільців, витрати Стрільців та полегшення Водоліїв Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

У відомстві наголосили, що норма, яка встановлена Кабмином, не сплачується мешканцями столиці.

"Київгаз" повинно встановити лічильники до січня 2018 року,адже на встановлення одного виділяється 20 гривень.

Читайте також: З 1 грудня зростуть ціни на хліб - "Київхліб"

Нагадаємо, що Апеляційний суд зобов'язав Кабінет міністрів переглянути прожитковий мінімум.