Смертельна аварія з лобовим зіткненням трапилася у Бориспільському районі під Києвом вчора вранці, 8 грудня.

Про це пише dtp.kiev.ua.

Напередодні, на тій ділянці дороги потрапила в аварію дівчина-водій на автомобілі "Renault", на початку ухилу дороги вона зачепила відбійник і зупинилася. У 30-ти метрах від авто вона виставила знак аварійної зупинки.

Об'їжджаючи перешкоду, водій Smart виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся із зустрічною поштовою вантажівкою МАН. Сильний удар зім'яв кузов легковика, і його затиснуло між вантажівкою і відбійником.

На місце події прибула швидка, рятувальники ДСНС, оперативна група та експерти. На жаль, 30-річного водія Smart, врятувати не вдалося, чоловік загинув миттєво.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Фахівці ведуть слідчі дії на місці трагічної аварії.

Читайте також: Смертельне ДТП - машину пронизав колесовідбійник (фото, відео)

Нагадаємо, вчора 8 грудня водій-інвалід на "Таврії" збив пішохода і намагався втекти. Автомобіліста зупинили очевидці події і викликали поліцію.