У київському клубі Closer поліцейські провели обшук із застосуванням сили. Власники скаржаться на порушення прав.

Про це у Facebook написав брат нардепа Мустафи Найєма Масі Найєм.

"Центр Києва, клуб Клоузер. Забігає міліція в масках, б'є парочку людей, включаючи громадянина Німеччини, який запрошений як гість (він музикант, відомий. І відповідну заяву напише", - розповів Найем.

"Поліція не діє. Кажучи що просто не можуть зайти всередину і поки не будуть пускати - захистити конституційні права не можуть", - додав він.

Як стало відомо, правоохоронці били відвідувачів, примушували їх діставати речі з кишень і проводили обшуки клубу.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Читайте також: Психотропні наркотики продавали в торговому центрі (фото)

"Мене кинули на підлогу і почали бити по голові і животу ногами (берцями). Потім підняли. Коли мені було дійсно дуже погано, зняли наручники і поставили біля стіни. Я просив щоб викликали поліцію. а мені стій і не рухайся", - пише на своїй сторінці в Facebook фотограф Сергій Василієв.

Наголошується, що подібний інцидент стався втретє за два місяці. По першому незаконному обшуку немає ніяких кримінальних справ і результатів роботи міліції.