Демонстрація міліціонерів, які не пройшли переатестацію в органи внутрішніх справ, викликала хвилю насмішок у користувачів соцмереж.

Про це пишуть у Facebook і Twitter.

"Перша ознака проплаченого мітингу це коли протестувальники швидко розходяться. Ще годину тому натовп погрожував встановити гільйотину і рубати голови ворогів, а зараз - вже нікого. Всі пішли за своїми більш важливим недільними справами. Це я про мітинг звільнених ментів, хто не зрозумів", - написав з цього приводу активіст Автомайдану Сергій Хаджинов.

Інший активіст Автомайдану Олексій Гриценко підтримав позицію глави МВС Арсена Авакова і додав, що "до міліції немає довіри практично ні в кого". За його словами, тільки радикальні зміни дозволять розпочати реформування і побудову нової поліції.

"Дивною є позиція деяких" активістів ", які вийшли підтримати" чесних міліціонерів ". Створюється враження, що і під час Майдану вони були не на боці громадян. Упевнений, що навіть за діючої атестації можуть бути помилки і можуть затесатися негідники, але далі - робота СБ, Моніторингу, активна позиція громадян дозволять вичистити від негідників правоохоронну систему", - підкреслив Гриценко.

Популярні новини зараз
Чергуватимуть представники ТЦК: де українцям тепер можуть вручити повістку Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було
Показати ще

Читайте також: Київські правоохоронці підняли бунт

"Ніякої мітинг міліціонерів, які не пройшли тести та атестацію, не змінить моєї рішучості: у новій поліції не буде некомпетентних і брудних" ментів ". Будуть тільки."копи", що користуються довірою людей. Це принципово. По-іншому не буде", - написав сам Аваков на своїй сторінці в Facebook.

Відзначимо, що організатори мітингу анонсували п'ять тисяч чоловік, проте в підсумку зібралися трохи більше тисячі протестувальників.