Стіну будинку в районі столичного цирку, що на перетині вулиць Жилянській і Старовокзальній, тепер буде прикрашати гігантський мурал. Цього разу вибір художника припав на значущу історичну особистість - українського громадського і політичного діяча, гетьмана Павла Скоропадського. Про це повідомив координатор проекту CityArt Гео Лерос.

Нагадаємо, у Києві на стіні будівлі по вулиці Артема 75 з'явився новий мурал на якому зображений український політичний діяч, революціонер Михайло Грушевський.

Читайте також: У центрі Києва на стіні оселився бразильський козак (фото)

"Закінчили сьогодні ще одну роботу. На Мураль зображений Михайло Грушевський. Артема 75. Художники: команда Kailas-V. Спасибо за поддержку даної роботи В.КЛИЧКО. Раніше на цій стіні була" невдало "намальована реклама будівельної компанії", - написав він.

Нещодавно також 18 поверхів на бульварі Лесі Українки 36б, що в Печерському районі, прикрасили гігантським зображенням дівчини у вишиванці.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

"Процес перетворення Києва на" Берлін "не зупинити", - прокоментували в співтоваристві розміщений знімок.

Користувачі соцмережі уточнюють, що прикрашена вишиванкою багатоповерхівка знаходиться недалеко від станції метро "Дружби народів" перед в'їздом на Печерський міст, а фасад будинку дивиться у бік пам'ятника "Батьківщина-Мати".