Запроданцям перешкодили створити Харківську Народну Республіку (ХНР).

Активісти громадських об'єднань разом із представниками "Правого сектору", полку "Азов", батальйону "Гарпун" та сотні "Вільні люди" сьогодні перешкодили проведенню в Києві сепаратистського форуму за проголошення Слобожанщині статусу особливого регіону.

Українські патріоти від самого ранку патрулювали головний вхід до "Президент – готелю", де планувався форум. Активісти не пускали нікого до готелю. Відтак, сам форум не відбувся.

Зазначимо, що на просторах Фейсбук інформацію про з'їзд сепаратистів у Києві опублікував полк "Азов". За їхньою є інформацію, найближчим часом люди Медвечука планують проведення такого ж форуму по Бессарабії у цю суботу.

Лідери полку "Азов" володіють інформацією, що на форумі мали б обговорюватись питання проголошення Харківської Народної Республіки, а центром мала б стати Слобожанщина.

Популярні новини зараз
Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Оновлення даних через додаток "Резерв+": повна інструкція Таких цін не бачили давно: скільки доведеться заплатити за курячі та перепелині яйця Уникнути повістки вже не вийде: ТЦК перевірятимуть українців за новими правилами
Показати ще

Активісти заявляють, що організацією форуму в Києві займалась колишня членкиня КПУ Алла Александровська.

Читати також: Мер-сепаратист закрив львівську кав'ярню

Нагадаємо, восени у Львові люди Медвечука влаштували пікет Львіської ОДА під виглядом підтримки соціально вразливих груп населення. За участь у акції протесту молодикам спортивної статури платили по 200 грн. за годину пікету.

Як відомо, Віктор Медвечук має в Україні громадську організацію "Український вибір", він також є кумом президента РФ Володимира Путіна.