Сьогодні вночі в Голосіївському районі столиці на території храму сталася пожежа.

Про це повідомили в прес-службі ГУ ГосЧС України.

"Сьогодні, 22 грудня, в 1:22 в оперативно-координаційний центр ГУ ГосЧС України в Києві надійшло повідомлення про пожежу на території храму, на вулиці Полковника Затєвахіна в Голосіївському районі. Про пожежу повідомили працівники храму", - заявили у відомстві.

Як стало відомо, загорілася бойлерна, яка знаходилася в окремій цегляній будівлі.

"У 1:35 пожежу площею 15 кв.м локалізували, а о 1:40 - ліквідували. Жертв і постраждалих на місці пожежі не виявили", - додали рятувальники.

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

В результаті інциденту пошкоджено бойлер, закопчені стіни та стеля будівлі.

На місці пожежі працювали дві одиниці основної та спеціальної пожежно-рятувальної техніки та десять чоловік особового складу.

Основна причина загоряння - коротке замикання електричних проводів в бойлері. Однак остаточну причину встановлять правоохоронці.

Читайте також: В Одесі горів хімзавод

Раніше повідомлялося, що в ніч з неділі 20 грудня, приблизно в п'ять годин ранку, на вулиці 8 березня в Запоріжжі повністю вигорів автомобіль Hummer.

За попередніми даними, ніхто при пожежі не постраждав. Автомобіль належить жителю Мелітополя. Причини займання встановлюються. Очевидці стверджують, що автомобіль був підірваний.