На дорогах Києві з'явився унікальний триколісний болід. Це американський автомобіль марки Polaris.

Про це повідомляє "ТопЖыр".

"І знову вітчизняні дороги поповнилися ще одним ексклюзивом. Одному з наших колег вдалося зняти досить рідкісну для українських країв птицю — триколісний дорожній болід Polaris Slingshot SL", - розповів очевидець.

Автомобіль вдалося сфотографувати на вулицях Києва.

Триколісний Polaris Slingshot дизайнери створили в суперкаровському стилі. Його випускають на невеликій американській фірмі Polaris Slingshot. Виробництво стартувало минулого року.

Популярні новини зараз
ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Самі ж розробники називають своє творіння "триколісним мотоциклом". Болід випускають в кількох модифікаціях.

Читайте також: Українці схрестили Mercedes і "Победу"

Столичний екземпляр, за попередньо інформацією, оснащений 173-сильним двигуном EcoTech 2.4 L I4. Він дозволяє розганятися до 100км/ч лише за п'ять секунд. Трицикл важить всього лиш 782,5 кг.

Власникові обійшовся цей гібрид автомобіля та мотоцикла приблизно в 40 тисяч доларів.

Нагадаємо, у Харкові минулого місяця з'явився ексклюзивний електроспорткар Tesla. Раніше в Україні була лише одна модель Tesla Roadster Sport. Її завезли у Дніпропетровськ п'ять років тому.