Російський артист, депутат Держдуми Йосип Кобзон і музикант, екс-регіонал Ян Табачник є власниками величезного пляжу на Дніпрі.

Про це повідомила депутат Київради від фракції "Самопоміч" Анна Сандалова на своїй сторінці в Facebook.

"На Осокорках, виявляється, є чудовий парко-пляж Прибережний, величезна територія, яка за якимось міфічним поняттям є власністю Яна Табачника та Йосипа Кобзона. Не те, щоб я не люблю музику, але я сильно не люблю, коли персони нон грата позбавляють наших дітей можливості тусити біля Дніпра. Нашого Дніпра. Мого Дніпра. Прямо в Дарницькому районі", - відзначає Сандалова.

Читайте також: Кобзона і Валерію відправляють у Сирію

"Питання вже кілька тижнів обговорюється в нашому депутатському середовищі, а вчора ми з сімейством з'їздили туди на розвідку. Якщо закрити очі на тонни сміття і спробувати вичистити тут парк - то це, повірте, просто бомба. Особливо якщо врахувати, що в наших кам'яних джунглях Дарницького району відпочивати особливо ніде", - додала депутат.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам призначають нові виплати: хто має право на грошову допомогу Стане вибір між їжею та водою: на українців чекає новий удар по кишені Судний день розраховано: коли і чому людство може зникнути 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину
Показати ще