Російська влада збирається відправити до Сирії на гастролі співаків, проти яких введені санкції. Музикантів відправлять з метою, щоб ті піднімали бойовий дух контингенту російських військ.

Про це заявили в Головному Управлінні розвідки Міноборони України у своєму аналітичному звіті про сирійську військову кампанію Росії, інформує "Новое время".

Українська розвідка пише, що у зв'язку з недавніми втратами особового складу російські військові перебувають не в кращому морально-психологічному стані. На думку керівництво РФ, кращий спосіб підняти настрій і бойовий дух - запросити до Сирії зірок російської естради. Тим більше, що багато з них через санкції західних країн і зіпсовані відносини з Україною істотно обмежені в гастролях за кордоном.

Читайте також: Кобзон їде з гастролями в Сирію

Турне російських "зірок" буде більше нагадувати поїздку радянських "агітаційних бригад". А серед найвідоміших виконавців потрібно назвати Кобзона, Бабкіну, Газманова, Валерію, Гагаріну, Расторгуєва, а також групи "Фабрика" і "ВІА Гра". Йосиф Кобзон сам нещодавно зізнався, що після регулярних поїздок в "ДНР", він збирається і до Сирії.

Популярні новини зараз
ПриватБанк зарахує на карти українців від 250 до 25 000 гривень: кому пощастить Юність стукає у двері? Оновлені мотоцикли "Ява" знову продаються в Україні, одразу 6 моделей По ваші лічильники скоро прийдуть: що потрібно зробити, якщо незнайомці вже на порозі Пенсіонерам надають ще один вид пільг: що треба знати
Показати ще

Очолять "агітбригаду" керівник "Першого каналу" Костянтин Ернст і відомий шоумен Леонід Якубович.