У Києві переглянуть рахунки за опалення в 700 будинках, в яких зафіксували відхилення температури від норми 18 градусів. Про це заявив заступник голови Київської міськдержадміністрації Петро Пантелєєв, пише ТСН.

"Дійсно, коли було -20 в місті Києві, у нас 700 будинків мали некомфортну температуру. Ми про цю ситуацію знаємо", - сказав він. За словами Пантелєєва, недостатність тепла в цих будинках викликана різними причинами. Перша причин в тому, що частина будинків, виходячи з конструкцій, вимагають більшої температури теплоносія. Друга - в тому, що в деяких будинках не утеплені внутрішні комунікації або ж квартири.

"Ці причини структуровані нами, і по кожному напрямку відповідне рішення ухвалене", - запевнив заступник голови КМДА. Він додав, що зараз комісія проводить обстеження будинків, де зафіксували недостатню температуру в будинках.

Читайте також: Кияни показують свої градусники Кличку (фото)

Нагадаємо, раніше експерти розповіли про проблеми тарифікації послуг за опалення. Адже часто за комунальні послуги доводиться віддавати всю пенсію або мінімальну зарплату. На їхню думку, в кожному місті повинен з'явитися свій тарифний омбудсмен - захисник прав споживачів. І він не призначається мером. Треба, щоб діяла процедура вибору споживачами. Сьогодні ж єдиний вихід, за словами експертів, - скаржитися в органи місцевої влади. Адже вони мають безпосереднє відношення до формування тарифів.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще