10-річний хлопчик українського походження Данило, який живе в США, зібрав гроші на позашляховик для воїнів АТО. Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив український капелан, військовий священик Костянтин Холодов.

Хлопчик на свій день народження покликав друзів і попередив, щоб усі в подарунок приносили гроші, які він потім відправить українським військовим. Дитина зібрала 1 тисячу 200 доларів, за які перший батальйон 30 окремої механізованої бригади придбав позашляховик.

Читайте також: 10-річний хлопчик став волонтером

Автомобіль, що годиться за технічними характеристиками для переобладнання на військовий транспорт, волонтери знайшли на вторинному ринку в Німеччині. Бійцям АТО довелося додати ще 400 доларів, щоб його придбати. Машину вже пригнали в Україну, вчора її передали заступнику командира 1-го батальйону 30 окремої механізованої бригади майору Сергію Майдюку.

Військові назвали авто на честь маленького американського благодійника.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, що львівський школяр продав свій планшет, щоб допомогти воїнам АТО, але волонтери все ж купили йому цей девайс.