Реабілітаційний центр для тварин Галицького природного парку шукає людей, які візьмуть під опіку тварин – забезпечать їх кормом.

Про це пише видання Kurs.

На Прикарпатті шукають опікунів для косуль, тхора, та ще більше сотні диких звірів та птахів. Усі вони - мешканці реабілітаційного центру поблизу Галича.

Олень Цезар - загальний улюбленець. Батьки тварини загинули від рук браконьєрів. Його врятували місцеві жителі. Людей тварина не боїться. Охоче знайомиться із усіма відвідувачами, навіть дозволяє себе погладити.

Читайте також: Наркобізнес у Колумбії вирішили знищити метеликами

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Цезарю пощастило - хрещені батьки у нього з'явилися одразу. Волонтери з Івано-Франківська та Києва привозять йому харчі та перераховують кошти.

Місяць тому в Улляни Семанчук з'явилась хвостата похресниця - лисиця Аліса, яка от-от мала народити. Тепер разом із двома малюками не вилазить з нори. А Улляна щотижня приносить їм частування, щоразу - на 80 гривень.

"Лисиці дають субпродукти або домашні яйця", - розповіла дівчина.

Із 200 тварин лише шестеро мають своїх опікунів. Решта ще чекають.

Більшість тварин потребує лікування і реабілітації. А вона вартує від кількох сотень до кількох тисяч гривень на звіра.