Активісти проекту "КримSOS" створили соціальний ролик на підтримку вимушених переселенців "Зроби крок назустріч". З початку його публікації на Youtube воно зібрало тисячі переглядів. Відео зняли за підтримки Канадського фонду, Агентства ООН у справах біженців, Міністерства соціальної політики України, Міністерства інформаційної політики України.

Основний смисл відео полягає в тому, что переселенцям треба допомагати, адже людина повинна нести любов та милосердя.

"Життя нас постійно випробовує. Нас оточують різні люди. Часто - не такі, як ми. Часом ми відчуваємо злість і обурення до тих, хто поруч, а інколи хочемо виправити усіх навкруги. Але задумайтесь: саме ми можемо бути тією зміною, яку хочемо бачити в інших людях. Сьогодні в Україні більше 1 200 тисяч переселенців. Не залишайтеся байдужими", - йдеться в ролику.

Читайте также: Переселенцям треба терміново дати право голосу - заступник голови ЦВК

Режисером та продюсером проекту виступив Олег Тишковець, оператором - Валентин Пірог.

Популярні новини зараз
Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

"Коли ми починали роботу над роликом, було дійсно важко. Суспільство вже втомилося від постійних прохань про допомогу, тож потрібен був абсолютно новий підхід. І ми знайшли рішення – ми просто попросили наших глядачів замислитися, відкрити втомлені серця і впустити в них любов", - розповіла один з засновників спільноти Таміла Ташева.

Нагадаємо, що 19 травня Міністерство соціальної політики України повідомило, що за даними структурних підрозділів соціального захисту населення обласних та Київської міської державної адміністрації станом на 18 травня 2015 на обліку перебуває близько 1,3 мільйона переселенців.