У Старосинявському районі Хмельницької області начальник місцевого відділення поштового зв'язку привласнила понад 12 тис. грн, які мали піти на соціальні виплати.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури Хмельницької області.

Прокуратура Старосинявського району здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні щодо начальника відділення поштового зв'язку одного із сіл. Справу порушили за статтями Кримінального кодексу "привласнення чужого майна службовою особою" та "службове підроблення".

Читайте також: У Дрогобичі зібрали 15 тисяч гривень для медсестри "Лютіка"

Правоохоронці встановили, що працівниця поштового відділення у квітні цього року привласнила понад 12 тисяч гривень соціальних виплат. 3400 гривень із цієї суми мали виплатити 16-ти ветеранам Другої світової війни, як державну допомогу. Працівниця пошти підроблювала підписи цих осіб у відомостях про нібито отримання цих коштів.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Наразі міліціонери з місцевого райвідділку проводять досудове розслідування у цій справі.