У Києві біля будівлі Верховної Ради правоохоронці затримали правопорушників. Вони мали при собі предмети, які були схожі на димові шашки.

Про це повідомляє прес-служба головного управління МВС України в місті Київ.

Під час масових заходів в урядовому кварталі, за повідомленням прес-служби, невідомі кинули саморобну димову шашку. Правопорушники одразу зникли з місця події. Проте міліції вдалося затримати втікачів за лічені хвилини. У них вилучили з сумки п'ять саморобних димових шашок.

Читайте також: Рада дозволила вводити миротворців в Україну

Співробітники слідчо-оперативної групи та вибухотехнічної служби працюють на місці. Затриманих доправлять до Печерського районного управління столичної міліції. Стосовно них проводять процесуальні дії.

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що біля центрального входу у Верховну Раду міліція знайшла підозрілу сумку. Фахівці-вибухотехніки перевірили її на наявність вибухових предметів.