На традиційний мотофестиваль "Тарасова гора" у Черкаси, який проходить з 3 по 7 червня, з'їхалися зірки та бізнесмени. Відпустку брали навіть бійці АТО із передової на сході.

Серед гостей чимало іноземців - гостей із США, Польщі, Білорусі й навіть Росії. Цьогоріч через війну на Донбасі організаторам довелося більш ретельно відбирати учасників.

"Цьогорічну програму фестивалю запропонували у дусі суто "байкерських" розваг: пивний чемпіонат, заплив по Дніпру на гумових жінках, конкурс на кращий костом, конкурс "Міс Тарасова гора". Традиційно у перший день фестивалю учасники змагались з Василем Вірастюком у силі", - розповів організатор фестивалю Сальвадор.

Матеріал по темі: У Києві вперше проведуть фестиваль фантастики і коміксів Comic Con

Сьогодні байкери вирушили на Тарасову гору - майже всі мотоциклісти вишикувалися в колону і поїхали до Канева із заїздом до Черкас. Після спільного фото на сходах могили Шевченка байкери повернулися на базу, подолавши у загальному підсумку більше 170 кілометрів.

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Участь у фесті запланував столичний мер Віталій Кличко.