У французькому Марселі відбувся представницький легкоатлетичний турнір "Meeting Pro Athlé Tour de Marseille", в якому українка Ольга Земляк завоювала бронзову медаль.

Турнір в Марселі проводять в рамках французької легкоатлетичний Ліги "Pro Athlé Tour", але судячи з імен запрошених спортсменів, (екс-рекордсмени світу Асафа Пауелл і Дайрон Роблес), статус турніру значно вищий за національний.

З трьох українських бігунів, які виступали в змаганнях, найвищий результат показала Ольга Земляк в бігу на 400 м. Вона фінішувала третьою з часом 51,79. Це її другий кращий результат у сезоні після 51,61 на Діамантової Лізі в Римі 4 червня.

Третьою представницею України на змаганнях стала бронзовий призер олімпіади-2012 в естафеті Христина Стуй. У неї в Марселі не надто склалося - на стометрівці вона була сьомою з результатом 11,80, що на 31 сотих гірше її кращого результату в сезоні.

Читайте також: 17-річна українка стала чемпіонкою світу з гирьового спорту

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити
Показати ще

Серед решти результатів турніру встановив рекорд сезону в бігу на 1500 м у чоловіків марокканець Абделааті Ігідер - бронзовий призер Олімпіади в Лондоні, перемігши з часом 3:32,88.