Замість російських серіалів українське телебачення наповнять корейськими.

Про це повідомляє УНН.

Російські серіали залишать наш тв-простір не лише через ідейну агресивність. Вони неприйнятні для нас тепер і щодо цінових пропозицій, - заявив голова Нацради з питань телебачення і радіомовлення Юрій Артеменко.

"Тільки вдумайтеся: 20 - 25 тис. дол. росіяни просять за епізод. А тепер інша пропозиція: 200 - 300 за епізод! Це пропозиція від корейців", - підкреслив він.

Читайте також: На телебаченні заборонили 162 російських фільми та серіали

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За його словами, корейські серіали - це сьогодні телевізійний тренд Європи та світу, а також - надпотужна телеіндустрія.

"І це дуже висока якість. Вишукана драматургічність сценарію, витончений драматизм героїв, яскраві і вражаючі плани! Це рівень! Вже наступного тижня ми з Ольгою Герасим'юк представляємо їх країні", - розповів голова Нацради.

Раніше, 4 червня 2015 законом № 159-VIII заборонили розповсюдження і демонстрацію серіалів та фільмів, що містять популяризацію органів держави-агресора - Росії.