Сьогодні активісти в Маріуполі поставили пам'ятник на честь визволення міста від нападу терористів "ДНР". Про це повідомляє УНН.

"Пам'ятний знак встановлено за ініціативи громадських організацій", - зазначається в повідомленні МВС.

Також сьогодні в місто прибули глава МВС Арсен Аваков і голова РНБО Олександр Турчинов. Вони проінспектують місто в обороні.

"Наш приїзд співпав з такою знаменною датою не лише для Маріуполя, а й для всієї України - днем ​​визволення Маріуполя від "ДНР", ми вирішили взяти участь у святкових заходах", - сказав Арсен Аваков.

На мітингу на честь визволення міста Олександр Турчинов оголосив про перейменування площі Леніна на площу Свободи.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Астролог побачив у травні "лихо" для України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

11 червня в місті фортифікаційні споруди оглянув президент Петро Порошенко. Він також представив нового голову Донецької ОДА - Павла Жебрівського.

Матеріал по темі: Маріуполь і Бердянськ залишаться без газу через вибух газопроводу

Нагадаємо, что 16 квітня 2014 року бійці Нацгвардії та міліціонери дали жорстку відсіч терористам, які намагалися захопити місто.

Мешканці часто виходять на акції протесту проти російської агресії і загарбницьких планів терористів.