Жіноча збірна України з настільного тенісу пройшла до півфіналу перших Європейських ігор у Баку.

Про це повідомляє УНІАН.

Українську збірну наразі складають Маргарита Песоцька, Тетяна Біленко та Анна Гапонова.

У чвертьфіналі наша команда достроково обіграла досвідчену збірну Швеції із хорошим рахунком 3: 0.

Читайте також: Українка виграла турнір WTA в Марракеші

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

У першому матчі Песоцька в трьох партіях обіграла Матильду Екхольм - 11: 7, 11: 9, 12:10. Потім Біленко буквально розгромила Лінду Берстрем - 11: 1, 11: 5, 11: 4. А в парній зустрічі Біленко та Гапонова виявилися сильнішими за Бергтрем і Даніелу Московіц - 11: 4, 12:10, 11: 8.

У півфіналі, який відбудеться вже сьогодні, 14 червня, ввечері, українкам належить зіграти з переможцем матчу Нідерланди - Польща.

Медалі Європейських ігор в командному турнір з настільного тенісу розіграють завтра, 15 червня.

Нагадаємо, на початку травня, перша ракетка України Еліна Світоліна виграла турнір WTA, який проходив у Марракеші. Це перша перемога спортсменки в цьому сезоні і четверта за рахунком в загальному.

У фіналі змагань українка змогла обіграти Тимею Бабоша з Угорщини з рахунком 7: 5, 7: 6. У першій партії Еліна Світоліна програвала 2: 5, але зуміла виграти поспіль 5 геймів, відігравши 4 сетбола.

Поєдинок тривав 1 годину 49 хвилин.