Сьогодні приморський райсуд Одеси виніс вирок учаснику одеського "Антимайдану" Володимиру Цапліну, який вчинив замах на одного з лідерів Майдану Андрія Юсова. Про це повідомляє Укрінформ.

"Суд визначив міру покарання підсудному у вигляді позбавлення волі терміном на 15 років, а також зобов'язав виплатити понад 1,5 мільйона гривень за завдання моральної та фізичної шкоди потерпілому Євгену Кіпоренку - сусіду Юсова, в якого стріляв злочинець", - зазначили в райсуді.

Головний суддя Костянтин Цільмак відзначив, що обвинувачений також напав на міліціонера при затриманні.

19 вересня 2014 року під час замаху на Юсова нападник здійснив кілька пострілів у його сусіда Євгена Кипоренка. Нападник переплутав активіста з його сусідом, бо вони зовні дуже схожі.

Тоді потерпілого госпіталізували з трьома вогнепальними пораненнями у груди, живіт і передпліччя. Злодія затримали два свідки стрілянини.

Популярні новини зараз
Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни
Показати ще

Читайте також: Екс-беркутівців судитимуть онлайн

Нагадаємо, що Святошинський районний суд Києва продовжив колишнім бійцям "Беркуту" Павлу Аброськіна і Сергію Зінченко термін утримання під вартою до 13 серпня включно.