Британська пенсіонерка з міста Галіфакс виграла в лотерею 4,3 мільйона фунтів. Це близько 6,7 мільйона доларів. Насамперед жінка, отримавши виграш, придбала собі капці. Вони дуже давно мріяла про них.

Про це повідомляє The Daily Telegraph.

69-річна колишня швачка Джейн Льюїс стала переможницею UK Lotto. Вона регулярно брала участь в розіграшах з моменту заснування цієї національної лотереї. Проте пощастило їй тільки через 24 роки.

"Вранці сіла на автобус, поїхала в центр міста і купила собі пару домашніх капців, на які давно поклала око на вітрині і на які збирала гроші. Я вирішила, що можу себе побалувати", — розповіла британка.

Читайте також: У США дівчинка зробила батьку подарунок на мільйон

Популярні новини зараз
Перевіряйте банківську картку: українцям додатково виплатять по 4000 гривень Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Льюїс вже визначилась зі своєю наступною покупкою. Вона придбає собі новий будинок. Протягом останніх 11 років жінка орендувала невеличку квартиру, де була одна спальня і дуже маленька кухня.

Пенсіонерка також планує витратити частину грошей на надгробок для одного зі своїх синів. Він помер понад 40 років тому.