У Сумській області 63-річна жінка через ревнощі відрізала 42-річному співмешканцю статевий орган. Кажуть, що молодший за кохану на 21 рік чоловік зраджував її.

Інцедент стався після гулянь, обидва були напідпитку. Жінка через ревнощі накинулася на коханого, звинувачуючи його у зраді.

"Приревнувала, почала казати, шо я з іншою був. Вона кричала: Я тобі одріжу його. А я кажу: ріж! Я ж не думав, шо вона так зробить. Може, вона й не хотіла, але чикнула, і все", - розповів постраждалий.

Чоловік кілька годин пролежав, стікаючи кров'ю, адже жінка викликати швидку аж під ранок. Проте в машині до лікарні поїхала разом з чоловіком, ще й дбайливо везла в баночці відрізаний орган.

На жаль, на думку медиків, поновити його роботу вже неможливо.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців
Показати ще

Читайте також: Вінничанина, що кидав яйця в міліціонерів, оштрафували на 51 грн

У міліції жінку нездоровою не вважають, психіатричну експертизу не проводитимуть.

"Необдуманий вчинок жінки розцінюємо як нанесення тяжких тілесних ушкоджень. У відповідності з чинним законодавством вона має понести покарання у вигляді позбавлення волі від 5 до 8 років", - заявила помічник керівника Сумської міліції Олена Шевченко.

Тим часом чоловік ще кілька тижнів пробуде в лікарні. Він каже, що вже готовий пробачити свою кривдницю.