У ході проведення ревізії в одному з банків Києва Голосіївське райуправління київської міліції викрило схему підробки фінансових документів і розкрадання коштів.

Зокрема, у кримінальному провадженні фігурують 49-ти- і 40-річна працівниці банку. Одна із зловмисниць обіймала посаду керуючої банківським відділенням, а інша працювала старшим касиром. Спільниці підробили документи і винесли гроші за межі фінустанови.

Згідно з кримінальним провадженням, жінки підробили документи про наявність грошей в касі і винесли валюту за межі банку. Ревізія сейфового сховища фінустанови показала відсутність 2 млн грн і $10 тисяч.

В ході санкціонованих обшуків житла підозрюваних зазначені цінності не знайшли. При цьому арештантки відмовилися давати свідчення.

В результаті слідчий Голосіївського РУ наклав арешт на майно зловмисниць - на дім в Києві і 3 квартири в Дніпропетровській області.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Читайте також: ГПУ ініціює кримінальну справу проти членів правління Ощадбанку

Злочин обох працівниць банку підпадає під дві статті Кримінального кодексу: "заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем, вчинене за попередньою змовою групою осіб, в особливо великих розмірах", а також "внесення в офіційні документи завідомо неправдивих відомостей".

Матеріали у справі спільниць передані до Голосіївського районного суду.

Наразі одна з підозрюваних, що займала посаду керуючої відділенням банку, внесла заставу в розмірі близько 300 тисяч грн і перебуває на волі, інша - під домашнім арештом.