Навпроти Свято-Покровського собору поруч із намальованим прапором України вчора з'явився новий стяг - кримських татар.

Про це повідомляє Lb.ua.

"Розміри нового патріотичного малюнку - 18 метрів заввишки і 90 метрів завдовжки", - ідеться в повідомленні.

Читайте також: У Києві намалюють найбільший кримськотатарський прапор

Влітку минулого року на набережній намалювали величезний український прапор площею - понад 1600 квадратних метрів. Пізніше поруч з'явилася реклама партії 5.10, а сьогодні із іншого боку намалювали прапор кримських татар на знак солідарності з українцями, які залишилися на окупованому півострові.

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

"Для нас це означає, щоб, по-перше, люди пам'ятали, що Крим – це невід'ємна частина України, що неодмінно він повернеться до складу нашої держави, і що невдовзі все буде як раніше", – зазначив співорганізатор акції Асан Буджуров.

Нагадаємо, що два лідери кримськотатарського народу - Рефат Чубаров і Мустафа Джемілєв - виявилися нев'їзними на півострів після його окупації Росією. Зараз вони - українські нардепи.