У Києві в суботу на березі Дніпра активісти організації "Смерч" знесли огорожі котеджів народних депутатів Олеся Довгого, Юрія Бойка та екс-нардепа Анатолія Кінаха.

Про це повідомили в прес-службі організації.

Десятки гектарів київських пляжів поблизу села Вишеньки були передані у власність ТОВ "Ексім груп лімітед", яка належить родині Олеся Довгого. Місцеві жителі стверджують, що деякі з побудованих палаців належать Юрію Бойко і Анатолію Кінаху, повідомляє в соцмережі активіст Сергій Мельниченко.

Активісти розповіли, що до них звернулися жителі села, дачники і відвідувачі пляжів. Люди обурені тим, що "небожителі" перекрили "простим смертним" доступ до річки.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

Читайте також: Кияни гуляли Хрещатиком у костюмах брудних кіосків

"Кілька активістів організації у чорних футболках і балаклавах з кувалдами в руках моментально знесли бетонний паркан навколо однієї з забудов. Руйнівна хвиля народного гніву перекинулася і на сусідні маєтки олігархів. Самостійно були розчищені доступи до Дніпра і в інших фортецях буржуїв", - розповідають в організації.

Нагадаємо, що 20 червня активісти аналогічним способом усунули будівельний паркан на одному з пляжів у Гідропарку.