Сьогодні громадські активісти влаштували під будівлею Міністерства культури театральну виставу.

Про це повідомляє 24 канал.

Близько двох десятків людей одягли на себе маски "ватника" і отримали нагороди на ватяній доріжці, залитій кров'ю. Багато з них демонстративно "одягли" георгіївські стрічки.

Театральна ведуча вручила "нагороди російським акторам і співакам", які підтримують агресію проти України.

"Це акція проти російської попси, проти такої антикультури, тому що і зараз є багато українців, які слухають російський шансон", - пояснює громадський активіст Юрій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Мета акції в тому, щоб звернути увагу чиновників і жителів країни на присутність на радіо і телебаченні російських пісень та фільмів. Таке, на думку активістів, є неприпустимим під час збройного конфлікту.

Матеріал по темі: Замість російських серіалів українцям покажуть корейські

Нагадаємо, що 19 березня спікер Володимир Гройсман підписав закон про заборону фільмів і серіалів російського виробництва, що пропагують силові структури РФ. Міністерство культури України підготувало список з 117 російських артистів, які загрожують нацбезпеці країни.