У Київському главку СБУ затримали за хабар майора і капітана. Правоохоронці вимагали $ 170 тисяч.

Про це повідомив глава відомства Василь Грицак.

"Ми продовжуємо очищення власних рядів. Управління внутрішньої безпеки СБУ вчора затримали двох офіцерів - капітана і майора з київського главку, які вимагали хабар 170 тис. доларів", - сказав він.

Крім того Грицак звернувся до президента Порошенка з проханням доручити проведення перевірки діяльності ДП "Одеський морський торговельний порт" для протидії контрабанді та корупції.

Читайте також: Чиновника з прикордонного загону спіймали на хабарі у 5 тис. євро

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

"Прошу дати доручення Мінінфраструктури провести перевірку діяльності держпідприємства "Одеський морський торговельний порт". Зокрема, встановити режими в пунктах пропуску, в місцях митного та інших видів контролю, які знаходяться на його території", - сказав Грицак.

Нагадаємо, сьогодні під час виступу в Одесі Порошенко заявив, що боротьба з корупцією почнеться з очищення міліції, прокуратури та Служби безпеки.