Мешканці Вуглегірська, що входить до складу міста Єнакієве, висловили своє ставлення до представників окупаційної влади "оригінальним способом".

Про це повідомляють місцеві жителі у соціальних мережах, передає донецький сайт 62.ua.

Так званий "мер" Єнакієвого Юрій Сильванский, а також два депутати "народної ради" терористичної організації "ДНР" приїхали до міста, щоб провести зустріч з городянами.

Очевидці зазначають, що поки "мер" і два "депутати" виступали перед жителями, їм прокололи колеса автомобілів. Назад вони змушені були повертатись вже на іншому авто.

Наразі адміністратори терористів видаляють коментарі місцевих мешканців про цей ексцес і про місцевих представників окупаційної влади загалом в соцмережах.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Читайте також: У Миколаєві над замінованою телевежею підняли прапор "Новоросії"

"Всі коментарі жителів повирізали... Молодці", – іронізує один із інтернет-користувачів.

Нагадаємо, місто захопили російсько-терористичні війська ще взимку. В результаті масованих артилерійських обстрілів російські бойовики перетворили населений пункт на суцільні руїни.